12. jaanuar 2012

Nukitsate valimine!

Algab XI Nukitsa konkurss !
Nukitsa konkursi eesmärk on jõuda selgusele, kes on laste arvates
kahe viimase aasta parim eesti lastekirjanik
kahe viimase aasta parim eesti lasteraamatuillustraator


Hindamisel on 205 raamatut  (ilmunud aastatel 2010-2011):
158 esmatrükki 107 eesti kirjanikult ja 
104 eesti kunstniku pildid 174 raamatule.

Hääletama on oodatud kõik kuni 16-aastased lapsed ja noored. Hääletamine kestab kuni 20. veebruarini 2012. Nimekirjad ja elektrooniline hääletussedel Eesti Lastekirjanduse Keskuse veebilehelt. loe edasi

12. jaanuaril külastasid raamatukogu õpetaja Virve juhtimisel õpilased Käru kooli 2. ja 3. klassist. Tutvuti väljapanekuga ning valiti välja oma lemmikud. 

Tüdrukud-poisid esimesest klassist koos õpetaja Ly`ga süvenevad pikemalt mõistatuslike raamatute maailma ning koduse ülesandena otsivad vastust küsimusele - kes või mis on "vihmakass".

Enamus põhikooli klasse on meid nüüd juba külastanud ja arvamust avaldanud. Sel aastal saab hääletada elektrooniliselt ning aeganõudev hääletussedelite täitmine jääb ära. Võib-olla nii mõnigi laps sai teada, kui tähtis ja oluline võib-olla nooruses loetud raamatutarkus. Täname agaraid õpetajaid: Virve Zimmermann`i, kes oli kärmelt esimesana kohal;  emakeeleõpetajat Jane Tõnissoo`d, - mitmete klasside truu saatja; esimese klassi õpetajat Ly Paas`i, kellele teejuhatajaks tema kasvandikud. Rohkem pilte vaata albumist.

Kommentaare ei ole: