15. november 2012

Kohtume raamatukogus

Nagu lubatud on külaline kokkulepitud ajal kokkulepitud kohas. 
Avo Kull tutvustab ennast ärimehena, kellele meeldib lugeda ja kirjutada. Ta annab lühiülevaate sellest, kuidas maailmamastaabis jaotub ilukirjandus ning kuhu asetuvad tema enda teosed. Samuti jagab ta meiega mõtteid väärtkirjanduse teemal ja tutvustab kriteeriume, mis teeb kirjandusest väärtkirjanduse. Mida arvata Barbara Cartlandi fenomenist, sellest kirjutab Avo Kull pikemalt oma  kirjanduse ja kunsti blogis
Tema enda sõnul tekkis mõte hakata raamatuid kirjutama 60 aastasena. Peamiseks eesmärgiks on panna kirja meie lähiajalugu tulevaste põlvede tarbeks. Kriitikud on ette heitnud mitte kirjanduslikke vigu vaid pigem ebaadekvaatset ajalookäsitlust. Enamik seiku ja juhtumisi on siiski võetud elust enesest. Mõningad faktid on esitatud isegi leebemal kujul kui omal ajal tegelikkuses. 20 aastat nõukaaegse ülemusena ja 20 aastat eesti ettevõtjana on andnud ja annavad reaalset ainest ning seda enamaks kui paariks teoseks. 
Meie kogus on "Kaubamaja" 2012. a laenutuste edetabelis 2. kohal. "Haigla" pälvis 4. koha 2011. aasta laenutuste pingereas. 



Käru Raamatukogus kohtume
raamatute „Haigla“ ja „Kaubamaja“
autori
Avo Kull`iga
15. novembril
kell 12.00
Osalemissoovist anna teada
tel 487 4732



Kommentaare ei ole: